Prioriteit Ticket Gemini

Wanneer u een ticket aanmaakt via ons support portaal, dient u de prioriteit van uw aanvraag of probleem aan te geven*. Op deze manier kunnen wij snel een overzicht krijgen van alle gemelde tickets en identificeren welke spoedeisend zijn **.

Hieronder vindt u een beschrijving van de ticketprioriteiten en de bijbehorende geschatte reactie termijnen:

Showstopper4-6 werkurenNoodgeval. Het productiesysteem is buiten gebruik of een essentieel onderdeel ervan functioneert niet, zonder beschikbaarheid van een tijdelijk alternatief.
High2 werkdagenIn geval van een probleem met de standaardsoftware of een deel ervan dat minder cruciaal is en/of niet naar behoren kan worden gebruikt voor het beoogde doel. Ook van toepassing bij terugkerende fouten in een belangrijke service zonder beschikbaar tijdelijk alternatief. 
Medium3-4 werkdagenWanneer fouten resulteren in beperkte functionaliteiten binnen de algemene werking van de software.
Low4-5 werkdagenBetreft zaken met een niet significant effect op de functionaliteit van het product, zoals vragen, opmerkingen, wijzigingsverzoeken of suggesties ter verbetering van het product.


* Indien u een ticket aanmaakt met een niet-passende prioriteit, behouden wij ons het recht voor om deze voor u aan te passen. Dit zullen we altijd beargumenteren. 

** Mocht u een ticket indienen bij ons, kunt u vermelden waarom u voor deze prioriteit kiest? Dit helpt ons met onze blik op uw situatie en voorkomen we zo mogelijk misverstanden.