Ben ik een cloud klant?

Beste klant,

Het kan voorkomen dat u een probleem tegenkomt en twijfelt of de oplossingen in onze kennisbank van toepassing zijn op uw situatie, met betrekking tot de vraag: "Zijn wij een cloud klant?"

Gelukkig is dit vrij eenvoudig te herkennen.

Kijk naar de URL die u gebruikt wanneer u ingelogd bent in Easy Invoice.

Als er iets staat dat vergelijkbaar is aan: [klantnaam].easysystems.app/easyinvoice, dan bent u inderdaad een cloud klant.

Is het bovenstaande niet van toepassing, dan bent u geen cloud klant. In dit geval zullen wij als support/consultant extern moeten inloggen om bij u op de omgeving te kunnen komen.

Niet alle artikelen zullen dan voor u van toepassing zijn. U kunt bovenin een artikel terugvinden of dit speciaal voor een cloud klant / niet-cloud klant bedoelt is.

___________________________________________________________________________________________
Mocht u interesse hebben om over te schakelen naar de cloud, dan is dat mogelijk!

Hiervoor kunt u contact opnemen met uw accountmanager.