Cloud Whitepaper Easy Systems

Sofware as a Service

Het Easy Systems Cloud-platform is ontworpen voor Continuous Delivery, Schaalbaarheid, Hoge Beschikbaarheid en Veiligheid.

Continue levering

Easy Systems software zoals Easy1 is gebaseerd op het idee om software in korte cycli te produceren, zodat de software op elk moment betrouwbaar kan worden vrijgegeven. Software bouwen, testen en vrijgeven software met grotere snelheid en frequentie. De aanpak helpt de kosten, de tijd en de risico's van het leveren van wijzigingen door meer incrementele updates van applicaties in productie.

Schaalbaarheid

Onze SaaS-oplossing is zeer schaalbaar dankzij het gebruik van gecontaineriseerde applicaties die gehost worden met tools zoals Kubernetes. De software wordt gehost op het AWS Public Cloud Platform, waardoor het mogelijk is om binnen enkele seconden te schalen met onbeperkte resources.

Hoge beschikbaarheid

De SaaS-oplossing is zeer beschikbaar dankzij het gebruik van gecontaineriseerde applicaties die worden gehost worden met tools zoals Kubernetes. Kubernetes maakt het mogelijk om meerdere servers te hosten per service/applicatie. Het gebruik van het AWS Public Cloud Platform maakt het mogelijk om toepassingen in meerdere regio's of meerdere zones binnen een regio te hosten.

Beveiliging

Het Easy Systems Cloud-team is primair verantwoordelijk voor het beveiligingsbeheer van virtuele netwerken. De fysieke netwerken worden onderhouden door onze cloudleverancier, Amazon Web Services. We werken samen om het softwareplatform stabiel en veilig te houden. De maatregelen worden beschreven in hoofdstuk 8 - Cloud Services (zie bijlage).