Support portaal Easy Systems

Ticket aanmaken

Heeft u nog geen antwoorden op uw vragen of foutmeldingen kunnen vinden? U kunt dan gerust uw vraagstuk bij ons melden via ons support portaal genaamd Gemini.

Website: https://support.easysystems.nl

Als u ons wilt helpen bij het verlenen van de best mogelijke hulp, geef ons dan de volgende informatie:

Een volledige melding voorkomt dat we extra vragen hoeven te stellen.
1 Screenshots, zodat we snel kunnen zien wat uw melding inhoudt.
2De foutmelding die u ontvangt, mocht dit van toepassing zijn.
3Een voorbeeldsituatie en een factuur waarbij het niet goed gaat.
4Moeten we toegang krijgen tot uw omgeving via een VPN-verbinding en/of RDP, en moet deze nog worden geactiveerd? Kunt u deze activeren zolang uw ticket in ons support portaal beschikbaar is? Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk uw ticket in behandeling nemen.

In het volgende artikel zult u ontdekken hoe u optimaal kunt navigeren binnen ons support portaal: Gemini.

Heeft u TeamViewer nodig?

Volg deze link om TeamViewer te installeren, zodat een medewerker van onze support met u kan meekijken.

TeamViewer: download bestand