Gebruiker aanmaken in FlexiCapture

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan FlexiCapture, volgt u deze stappen:

Verzamel de volgende gegevens, om vervolgens contact op te nemen met de supportafdeling:

• Voornaam van de gebruiker
  • Achternaam van de gebruiker
  • E-mailadres van de gebruiker
  • Mogelijke specifieke rechten die voor de gebruiker ingesteld moeten worden

Onze supportcollega's zullen de nieuwe gebruiker voor u aanmaken in FlexiCapture.

De gebruiker ontvangt een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres met een link om een wachtwoord in te stellen.

Na het instellen van het wachtwoord heeft de nieuwe gebruiker toegang tot FlexiCapture.