FlexiCapture overzicht

In FlexiCapture zijn er verschillende statussen waarin een .pdf-bestand zich kan bevinden. De meest voor de hand liggende status is 'Verification'. In deze stap worden de velden gevalideerd en kunt u de factuur ook coderen.

Een overzicht in FlexiCapture van de pdf bestanden met de status 'verification'.

Zodra u een factuur heeft geopend in FlexiCapture, krijgt u de volgende opties aan de rechterkant van uw scherm. Hieronder vindt u een beschrijving van deze opties en hun mogelijkheden.

Een menubalk. Hierop staan de volgende items van 1 tot en met 5 genummerd: 1. Complete Task (Aangegeven met een groen vinkje). 2. Reject Task (Aangegeven met een icoon van een stapel papier en een pijltje terug). 3. Postpone Task (Aangegeven met een icoon van een klok). 4. Send Task To Stage (Aangegeven met een icoon van pijltje wat door een aantal stages wijst). 5. Send Task To Exceptions (Aangegeven met een pijltje wat naar een gevarendriehoek wijst).

1. Complete Task: Druk op deze groene knop aan de rechterkant van uw scherm zodra de factuur correct is en doorgestuurd mag worden naar Easy Invoice.
  2. Reject Task: Hiermee kunt u de taak tijdelijk annuleren, zodat u verder kunt met een volgende taak. De 'geannuleerde' taak verschijnt na enkele momenten weer achteraan in de rij.
  3. Postpone Task: Als u op een later moment terug wilt komen op de taak, kunt u deze ook uitstellen. Let op dat deze taak en dus facturen dus niet meer zichtbaar zullen zijn voor andere gebruikers. Wij zijn niet in de mogelijkheid om deze voor jullie beschikbaar te stellen.
  4. Send Task To Stage..: Met deze optie kunt u de factuur naar een specifieke stap in het verificatieproces verplaatsen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld de factuur vanuit de status 'Exceptions' direct wilt exporteren naar Easy Invoice. Zet in dat geval de factuur door naar de 'stage': 'Exporteren'.
    Met deze optie kunt u ook een gehele batch naar status 'Skipped Invoices' verplaatsen.
    Let op! Verplaats geen facturen naar de status 'Processed'. Dit is een eindstatus en
    zal niet meer verwerkt worden richting Easy Invoice. Deze verdwijnt dan.
  5. Send Task To Exceptions: Met deze optie zet u de factuur direct door naar de status 'Exceptions'.