Technische Vereisten ImageCapture

Versie 10

BesturingssysteemWindows Server 2016, 2019, 2020 of 2022
Geheugen4 GB RAM op werkstations, 500 MB RAM extra per sessie op servers
Schijfruimte1 GB voor de installatie, 10 GB tijdelijke bestanden, 10 GB voor Database
.NET FrameWorkVersie 4.8.1 (of hoger) op applicatie server en gebruikers stations

ImageCapture Client bij gebruiker op werkstation

Maakt u gebruik van windows 11 op uw werkstation? Dan is het van belang dat uw Image Capture een versie 9.2 of hoger gebruikt. Mocht u een lagere versie in gebruik hebben, dan blijft ImageCapture wel werkzaam, maar u kunt dan ervaren dat de ImageCapture omgeving traag is.

Client Service

De client service heeft per aangevraagde core/licentie 1 GB geheugenruimte en 10 GB tijdelijke schijfruimte nodig.

Voor meer informatie, zie bijlage *

* Vanaf hoofdstuk 15.

Bijlagen