502 Bad Gateway

Opmerking: Deze handleiding is alleen van toepassing op cloud klanten*.

De 502 error zoals deze ook op het scherm verschijnt. Hierop staat '502 Bad Gateway'.

Als een medewerker vanuit Easy Systems in uw omgeving bezig is, kan het voorkomen dat u tijdelijk niet meer kunt inloggen op Easy Invoice en deze melding krijgt.

U hoeft zich dan geen zorgen te maken; binnen een minuut of twee zal de melding verdwijnen en kunt u weer aan de slag in Easy Invoice.

* Weet u niet of u een cloud klant bent? Lees hier dan meer over op onze pagina: ben ik een cloud klant?