Groepen in Easy Invoice

Om een gebruiker goed tot zijn/haar recht te laten komen, is het belangrijk om hen in een groep te plaatsen. Deze groepen hebben doorgaans vooraf ingestelde rechten, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Het is mogelijk om een eigen rechtengroep te creëren en hier leden aan toe te voegen met hun specifieke rechten in Easy Invoice. U kunt dan zelf bepalen wat een gebruiker wel of niet mag doen binnen Easy Invoice.

Onder het tabblad 'Leden' voegt u gebruikers toe aan een groep. Dit doet u per administratie.

'Groepen' is geselecteerd in de tweede navigatiebalk. In het scherm is 'Toestemmingen en 'Leden' geselecteerd'.

Mocht u vragen hebben over de toestemmingen per groep, kijk dan eerst of u uw antwoord kan raadplegen op: Groepen en hun toestemmingen

Standaard Groepen

Gelieve de standaard groepen niet aan te passen, maar een nieuwe aan te maken.

Financiële administratie

Als financiële administrator kunt u:

Functioneel beheer

Als functioneel beheerder kunt u:

Budgethouders

Als budgethouder kunt u:

• (Meerdere) facturen goedkeuren/controleren
  • Facturen ter controle versturen
  • Boekingsregels inzien
  • Facturen retourneren
  • Facturen vasthouden

Controleurs

Als controleur kunt u:

• Facturen controleren
  • Facturen ter controle sturen
  • Boekingsregels inzien