Kolommen van het factuuroverzicht

U kunt uw werklijst of factuuroverzicht volledig aanpassen aan uw wensen. Door op 'Kolommen' te klikken, kunt u zelf bepalen welke kolommen u wilt zien. Schakel eenvoudig de kolommen in of uit door ze aan of uit te vinken. Bovendien kunt u de volgorde van de kolommen aanpassen door ze met uw muis te slepen naar de gewenste positie. Hier kunt u het icoontje gebruiken (zes stippen, deze is geel gearceerd in de afbeelding hieronder.)

Vergeet niet op "Opslaan" te klikken onderaan de lijst om uw instellingen te bewaren.

Kolommen met de optie om ze aan of uit te zetten en om ze van positie te verslepen