Factuur Circuleren in Easy Invoice

Als gebruiker van Easy Invoice bent u waarschijnlijk bekend met het circuleren van facturen naar de budgethouder. Echter, alle mogelijkheden die het 'Circuleren' scherm biedt, zijn mogelijk nog niet volledig bekend bij u. We nemen deze graag met u door.

Om een factuur te circuleren, opent u eerst het 'Circulatie scherm'. Dit kan op twee manieren: vanuit de factuurlijst of vanuit de factuur zelf. In de factuurlijst klikt u op het symbool links van de factuur.

Er wordt op het symbool links van de factuur geklikt.

U kunt ook meerdere facturen tegelijk circuleren door de gewenste facturen te selecteren in de factuurlijst en vervolgens via 'Administratie > Circuleren' deze facturen in bulk te circuleren.

Sneltoets: CTRL + SHIFT + V

De sneltoets om te circuleren is 'control + shitt + v'.

Bent u al bekend met automatisch circuleren?

Voor meer informatie zie artikel: Automatisch Circuleren - Easy Systems - Help Center