Facturen Koppelen

U bent vast wel eens tijd verloren met het zoeken naar een bijbehorende creditnota of bijvoorbeeld een naheffing bij een bepaalde factuur. Easy Invoice kan u helpen door relaties tussen facturen aan te brengen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een factuur en een creditnota aan elkaar koppelen, waardoor er altijd snel tusssen deze twee documenten geschakeld kan worden.

Om een factuur en de bijbehorende creditnota aan elkaar te koppelen voert u de volgende stappen uit:

1. Open uw factuur in Easy Invoice zoals u dit altijd doet. Neem hier het 'ID#' veld over.ID#
  2. Vervolgens zoekt u in Easy Invoice de creditnota waar u de factuur aan wilt koppelen.
  3. Om nu een link aan te brengen tussen de factuur en de creditnota klikt u op de knop 'Factuurlink'.
    Factuur koppel knop
  4. Vervolgens neemt u het "ID#" uit de eerste stap en plaatst u dit in het veld 'Factuur#'.
  5. Klik uiteindelijk op 'Toevoegen'.Gelinkte facturen scherm
  6. Mocht u een gekoppelde factuur willen verwijderen, dan klikt u simpelweg op het prullebak-icoontje.Gekoppelde facturen