Credit Card Declaratie Matchen

Als gebruiker kunt u een creditcarddeclaratie indienen en deze koppelen aan een transactie. Uw transacties zijn zichtbaar onder de optie 'Credit Card' als 'Employee'. In dit overzicht staan alle transacties per periode. U kunt zien welke transacties open of gesloten zijn en zelf declaraties matchen aan de relevante transacties.

In dit overzicht staan alle transacties per periode


Automatisch Matchen

Op de achtergrond wordt geprobeerd creditcarddeclaraties automatisch te matchen aan een transactie van een openstaande periode. Als de overeenkomst te klein is, zal de automatische match niet plaatsvinden en moet u de match handmatig uitvoeren.Handmatig matchen van een transactie met een declaratie.


Credit Card Fees and Fraud

Naast het matchen van een declaratie aan een transactie, kunt u een transactie markeren als 'creditcard fee' of 'fraude'. Hiervoor is geen declaratie nodig. Op de factuur van de periode wordt genoteerd dat het om een 'creditcard fee' of 'fraude' gaat.


Refund

Indien een declaratie onterecht is aangevraagd of u geld terugkrijgt, kunt u deze crediteren op een eerder ingediende declaratie.

Het bedrag van de transactieregel moet een negatieve waarde hebben. Selecteer de negatieve transactieregel als refund door op de drie puntjes rechts in de regel te klikken en te kiezen voor 'refund'.

Refund