FlexiCapture Facturen en Bijlagen

In FlexiCapture is er een standaardlimiet op het aantal facturen en bijlagen voor de herkenning:

• Maximaal aantal pagina's per factuur dat wordt herkend: 10
  • Maximale aantal bijlage pagina's: 100

Bijlagen beheren

Om een pagina die als factuur is herkend, om te zetten naar een bijlage:

1. Selecteer de betreffende pagina aan de linkerkant.
  2. Klik met de rechtermuisknop.
  3. Kies voor Change Page Section > Annex Page (bijlage).

Om een pagina die als bijlage is herkend, om te zetten naar een factuurpagina:

1. Selecteer de betreffende pagina aan de linkerkant.
  2. Klik met de rechtermuisknop.
  3. Kies voor Change Page Section > Invoice Layout (factuur).

Alleen pagina's aangemerkt als een factuurpagina worden gebruikt voor de herkenning van gegevens.

Selecteer de betreffende pagina aan de linkerkant. Klik met de rechtermuisknop. Kies voor Change Page Section > Invoice Layout (factuur).