Credit Card Transactie Import Credit/Debit

De creditcard transactie bestanden worden op een gevarieerde wijze verleend door de verschillende banken. Credit/Debit transacties worden in de meeste gevallen onderscheiden door positieve bedragen of negatieve bedragen.

Als dat bij uw transacties regels in het .csv bestand ook het geval is, dan zal uw import overzicht er als volgt uitzien:

Mochten alle Credit/Debit regels als positief of negatief bedrag naar voren komen, dan zal er nog wat anders ingesteld moeten worden in het importeer scherm, om ervoor te zorgen dat dit goed terug komt in de transacties in Expense.

Stel uw kolommen hebben een vergelijkbare opstelling zoals:

Dan zal u het volgende in Expense moeten instellen:

Meer over credit card transactie import, zie artikel: Credit Card Transactie Import