Templates maken in ImageCapture

Het is mogelijk om templates te gebruiken in ImageCapture. Met behulp van templates kun je een factuur van een crediteur koppelen aan een crediteur in Easy Invoice om de herkenbaarheid van de factuur in ImageCapture te vergroten.

Je kunt hiervoor de bijlage gebruiken, die je linksboven in dit scherm of onderaan de pagina vindt. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een template instelt.

Let op: je kunt deze functie alleen gebruiken als je toegang hebt tot de ImageCapture Manager en als je licentie het toelaat.*

De image capture manager met onderin het scherm het woord 'Templates' geselecteerd.

Als je er niet helemaal uitkomt, is het mogelijk om een training aan te vragen bij onze consultants. Zij nemen dan samen met jou de facturen door die een template nodig hebben.

Let op! Dit is echter een betaalde training en als je geïnteresseerd bent kun je dit
aanvragen via het supportkanaal.

* Voor meer informatie over ImageCapture Manager kun je de handleiding raadplegen: ImageCapture. Of raadpleeg de volgende video: Factuurnummer onbekend in uw OCR software? (youtube.com)