Easy Mobile

De Easy Mobile app is bedoeld om uw werkzaamheden gemakkelijk met u mee te nemen in uw zak. Via uw telefoon kunt u nu facturen inzien en goedkeuren, zodat u niet langer uw laptop hoeft te gebruiken om de facturen door te zetten.

Logo van Easy Mobile.

Pincode instellen

Dit kan in de Easy Invoice webapplicatie:

https://{Klantnaam}.easysystems.app/mobile

1. Navigeer naar uw eigen gebruikersinstellingen en vul onderaan bij 'Pincode voor mobiele toegang' een pincode in van 6 cijfers.
  2. Druk vervolgens op 'Mijn instellingen opslaan' om deze pincode op te slaan.

De gebruikersinstellingen zijn geopend. Op dit scherm is 'Pincode voor mobiel toegang' geselecteerd.

Ziet u de optie om een pincode in te stellen niet, dan heeft uw account nog niet de rechten om gebruik te maken van Easy Mobile. Deze kunnen gemakkelijk verleend worden bij de gebruikers instellingen.

Deze is te vinden onder Beheer > Gebruikers en dan de optie 'Mobiele applicatie gebruiker'

'Gebruikers' is geopend. Hier is 'Mobiele applicatie gebruiker' geselecteerd.

Inloggen in de Easy Mobile app

Google Play Store

Apple App Store

1. In scherm 1 vult u de URL van de Easy Invoice website in:
    {Uw-Klantnaam}.easysystems.app/easyinvoice
    (De URL moet altijd beginnen met Https://, http is niet voldoende)
  2. In scherm 2 vult u uw gebruikersnaam en uw ingestelde pincode in.

Dit zijn twee mobiele schermen. In het eerste scherm is een veld voor een URL te zien, waar de url van Easy Invoice moet worden ingevuld. In het tweede scherm is de gebruikersnaam en pincode in te vullen.