Gebruikers rechten in Easy Invoice

Nadat u een gebruiker heeft aangemaakt is het belangrijk dat de gebruiker ook de juiste toegang krijgt binnen Easy invoice. In dit artikel kunt u achterhalen wat u kunt instellen per gebruiker.

Administraties

Tot welke administratie(s) heeft de gebruiker recht? De betreffende administraties kunt u hier selecteren en door op 'opslaan' te drukken bevestigt u dit.

Gegevens per administratie

Hierin kunt u aangeven per administratie tot welke groep de gebruiker behoort.

Mocht u meerdere administraties gebruiken, dan kunt u voor iedere administratie andere rechten verlenen.

Het tabblad 'Gegevens per administratie' is geopend. Hierin is administratie, standaard kostenplaats en standaard kostendrager te benoemen. Ook is het lidmaatschap van groepen te selecteren.

De groepen die u hier te zien krijgt, zijn te vinden onder het kopje 'Groepen'. Deze groepen hebben vaak een aantal vooraf ingestelde rechten.

Lees meer over groepen in het artikel: Groepen in Easy Invoice

Gebruikersgegevens overzetten

Het tabblad 'Gebruikersgegevens overzetten'.In dit overzicht kunt u de gebruikersgegevens overzetten van 1 gebruiker naar een ander.

Let op! Mocht u hier gebruik van maken dan zijn de veranderingen definitief
en niet terug te draaien.

De gebruiker die u selecteert in de lijst zal de gebruiker zijn wiens gegevens worden overgezet. De gebruiker die u selecteert in de balk 'Andere medewerker:' is de gebruiker die de gegevens ontvangt.

Goedkeuringslimieten

Het tabblad 'Goedkeuringslimieten'.

In dit overzicht kunt u aangeven wat het goedkeuringslimiet van de gebruiker is. Dit moet ingesteld worden per administratie.

Hierin is nog de keuze tussen een onderscheid in alleen 'Administratie' of de combinatie van 'Factuurtype en Administratie'.

In de tweede optie is het mogelijk om ook nog aan te geven of het voor een specifiek factuur type geldt.

Zo kunt u bijvoorbeeld inregelen dat iemand van Administratie 01 alleen kostenfacturen mag goedkeuren met een bedrag tot 100,- euro.