Dynamisch Archief

Onder 'Archief' is 'Dynamisch Arcief' geselecteerd.

Een dynamisch archief kan op aanvraag door een consultant worden geïntegreerd in uw Easy Invoice applicatie. Met deze functionaliteit kunt u op een door u afgestemde manier zoeken naar gearchiveerde facturen.

Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk voor een gebruiker om het archief in te zien van alle verwerkte facturen van de crediteur "Albert Heijn."

Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, en het is zelfs mogelijk om meerdere archieven tot uw beschikking te hebben. Neem contact op met onze supportafdeling of uw consultant om meer te weten te komen over de mogelijkheden op dit gebied.


Binnen het dynamisch archief, is links bovenin een zoekfunctie, waar staat 'Zoeken in'. Hier is op dit moment 'Directie' geselecteerd.

Bovenaan links in het archiefoverzicht kunt u het gewenste archief selecteren. Wat u hier te zien krijgt, is afhankelijk van de archieven die u heeft laten samenstellen. Dit scherm biedt bovendien meerdere filteropties. 

Het overzicht wat u krijgt kunt u eventueel ook exporteren in Excel. 

Als u een factuur vanuit het dynamisch archief overzicht wilt openen kunt op u op de volgende knop drukken:



Rechten tot het dynamisch archief

U kunt dit dynamische archief koppelen aan een groep voor extra beveiliging. U kunt eenvoudig een nieuwe groep aanmaken in Easy Invoice en vervolgens de volgende toestemmingen activeren:

Binnen 'Groepen' is het tabblad 'Toestemmingen' geopend. Op dit scherm is 'Dynamisch Archief' en 'Toegang tot gearchiveerde facturen' geselecteerd.