Boekingsregels

Hier vindt u enkele tips over het gebruik en instellen van boekingsregels voor een overzichtelijkere ervaring.

Boekingsregels op groot scherm

U kunt de boekingsregels op een groter scherm weergeven voor een beter overzicht bij het invullen of controleren van gegevens. Dit kan handig zijn om meer details te zien.

Om de boekingsregels op een groot scherm te bekijken, hoeft u alleen maar op de titel 'Boekingsregels' te klikken bij de factuur. (zie punt 1. op de onderstaande afbeelding)

Om uw boekingsregels op een groot scherm te krijgen hoeft u simpelweg alleen op de titel 'Boekingsregels' te drukken bij de factuur.

Meer/minder kolommen

Hoe meer gegevens u in de boekingsregels moet invoeren, hoe krapper de ruimte op de regel kan worden. Om overzicht te behouden, kunt u de regels inkorten of uitbreiden zonder gegevens te verliezen.

Meer kolommen in boekingsregels

Minder kolommen in boekingsregels

  1. Hier ziet u de boekingsregels met het minste aantal kolommen. Er zijn nu vier kolommen verborgen.
  2. Hier ziet u de boekingsregels met het maximale aantal kolommen. De vier verborgen kolommen zijn nu zichtbaar en kunnen worden ingevuld indien nodig. 

Dit is mogelijk niet relevant voor u, vooral wanneer u geen extra kolommen gebruikt voor overzicht of export naar uw ERP/Financiƫle pakket.


Omhoog/omlaag

Als uw boekingsregels het zicht op de factuur belemmeren, kunt u ze eenvoudig omlaag klikken. Op dezelfde manier kunt u ze weer omhoog klikken met respectievelijk de omhoog en omlaag wijzende pijltjestoetsen.Knop voor omhoog en omlaag verschuiving van de boekingsregels


Boekingsregels bewerken

Tijdens het invullen van de velden kunt u d.m.v. de tab-toets op uw toetsenbord, navigeren tussen de kolommen. Dit kan uw werk ervaring mogelijk versnellen. 

Vakje naar rechts verplaatsen: Tab-toets 1 maal indrukken.

Vakje naar links verplaatsen: Shift + Tab-toets 1 maal tezamen indrukken. 

Met de Enter toets slaat u de regel met gemak op.