Factuur Vasthouden

Het is mogelijk om in Easy Invoice een factuur die naar u gecirculeerd is vast te houden. Als een factuur bijvoorbeeld nog niet meteen betaald mag worden, dan kan deze factuur vastgehouden worden totdat er een akkoord is voor betaling. Hieronder leggen we uit hoe dat in z'n werk gaat.

Factuur vasthouden

Een factuur vasthouden kan door middel van de knop 'Factuur vasthouden'. Deze knop kunt u terugvinden boven de factuurafbeelding.

Als een factuur vastgehouden wordt, dan is de factuur nog wel in circulatie, maar ontvangt de gebruiker geen herinneringen meer. De financiƫle administratie ziet d.m.v. het icoontje in de werklijst welke facturen worden vastgehouden.

Factuur vastgehouden

Een vastgehouden factuur kan alleen vrijgegeven worden door de persoon die deze factuur ook heeft vastgezet. Deze persoon krijgt periodiek (wekelijks) herinneringen dat de factuur nog wordt vastgehouden.

Factuur Vrijgeven

Het vrijgeven van de factuur gaat op een vergelijkbare manier als het vasthouden. Dit kan via de knop 'Vrijgeven' vanuit de factuur. Deze knop kunt u terugvinden boven de factuurafbeelding.