Bijlage downloaden in Easy Invoice

Bij het downloaden van de bijlage bestanden in Easy Invoice kan het voorkomen dat de browser vraagt of je de bestanden wilt bewaren. Hier komt vaak de melding bij: 'Onveilige download geblokkeerd'.Foutmelding van de download, waarbij op 'bewaren' wordt geklikt, zodat de download wordt opgeslagen.

Deze melding ontstaat bij een beveiligingsupdate van uw browser en veroorzaakt deze melding zodra u bestanden probeert te downloaden.

Dit stamt voort uit uw gebruik van Easy Invoice omgeving in een HTTP omgeving. Als u uw omgeving laat omzetten naar een HTTPS, zal de melding ook verdwijnen. Meer hierover kunt u opvragen bij onze support.

Om dit te verhelpen in uw browser, kunt u de volgende sites raadplegen:

Chrome

How to Enable or Disable Insecure Download Warning in Chrome

Edge

Edge Chromium Introduces Insecure Content Blocking Feature