Print opties in Easy Invoice

Wanneer u vanuit Easy Invoice een factuur afdrukt, kan het zijn dat u meer informatie afdrukt dan nodig is. In dit artikel vindt u informatie over de opties en mogelijkheden om dit aan te passen.

Om te beginnen opent u de gewenste factuur in Easy Invoice vanuit de werklijst.Print knoppen in Easy Invoice

1. Klik op de knop "Pdf afdrukken" (zie afbeelding). Hiermee maakt u een printopdracht voor een PDF zoals deze wordt weergegeven in Easy Invoice, inclusief regelinformatie, opmerkingen en geschiedenis.
  2. Gebruik de knop "PDF printen" (zie afbeelding) om alleen de PDF te printen zoals deze wordt weergegeven in het PDF-venster. Hiermee ontvangt u een papieren versie van de factuur zonder extra financiƫle informatie uit Easy Invoice.

Om de printopties aan te passen, opent u de gewenste factuur in Easy Invoice vanuit de werklijst, klikt u op "Acties", en kiest u vervolgens "PDF Afdrukvoorkeuren...".

Print opties in Easy Invoice

In het volgende scherm kunt u selecteren welke informatie u wel/niet op uw afdruk wilt hebben. Zodra u de gewenste opties heeft aangevinkt, klikt u op "Opslaan".

Nu zal Easy Invoice alleen de geselecteerde elementen afdrukken. Gebruik hiervoor de knop "PDF Afdrukken..." (zie nummer 1 in de eerste afbeelding).