Sneltoetsen in Easy Invoice

In dit artikel kunt u een compleet overzicht vinden van alle sneltoetsen binnen Easy Invoice. In dit overzicht kunt u terugvinden welke toetsen u kan gebruiken en welke actie hieraan hangt.

Factuur kop opslaan

In Easy Invoice opent u een factuur om deze te coderen. Als er een specifiek focusveld is ingericht, kunt u de factuur direct coderen. Wilt u een wijziging maken in de factuur kop? Dan kunt u deze opslaan met de sneltoets CTRL+SHIFT+S.

Snel en gemakkelijk door de velden

Met de Tab-toets kunt u snel door de verschillende kolommen en regels lopen om de factuur te coderen. Als bepaalde velden worden ingevuld door een keuze uit een lijst met waarden, kunt u deze oproepen met de F2-toets. U kunt direct beginnen met het zoeken van waarden of direct in het veld naar de juiste waarde of omschrijving zoeken. Voor het openen van het uitgebreide boekingsregelscherm in Easy Invoice kunt u de sneltoets CTRL+ALT+G gebruiken.

Snel van regel wisselen

Heeft u een factuur een foutieve codering gegeven in voorgaande regels? Gebruik SHIFT + pijl omhoog om een regel omhoog te gaan en SHIFT + pijl omlaag om naar de volgende regel te gaan. Wilt u snel een boekingsregel opslaan? Gebruik dan SHIFT+ENTER.

Direct in circulatie brengen

Als u klaar bent met het coderen van een factuur, kunt u deze direct in circulatie brengen door het circulatie-scherm te openen met de sneltoets CTRL+ALT+V. Wilt u nog een opmerking aan de factuur toevoegen? Gebruik dan de sneltoets CTRL+ALT+X om het opmerkingenvenster te openen.

Persoonlijke archief oproepen

Gebruikers die facturen controleren/goedkeuren kunnen vanuit de factuur met de sneltoets: CTRL+SHIFT+F10 direct terug naar de facturen die ze nog moeten controleren. De sneltoets CTRL+SHIFT+F9 opent het persoonlijke archief.

SneltoetsOmschrijving
F2Openen zoekdialoog
SHIFT  + ENTEROpslaan factuurregel
SHIFT + pijl omhoog
Naar vorige regel
SHIFT + pijl omlaag
Naar volgende regel
CTRL+ALT+N
Toevoegen nieuwe factuur
CTRL+ALT+V
Factuur circuleren
CTRL+ALT+R
Factuur registreren
CTRL+ALT+T
Factuur exporteren
CTRL+ALT+G
Ga naar de factuurregels
CTRL+ALT+H
Ga naar de factuurkop
CTRL+ALT+X
Open factuur opmerkingen
CTRL+SHIFT+S
Factuur opslaan
CTRL+SHIFT+F9
Ga naar mijn archief
CTRL+SHIFT+F10
Ga naar mijn facturen
CTRL+SHIFT + pijl links
Ga naar de vorige factuur
CTRL+SHIFT + pijl rechts
Ga naar de volgende factuur

Let op! gebruik van sneltoetsen kan mogelijk variƫren op oudere versies van Easy Invoice.