Factuur afbeelding in de werklijst

Het is ook mogelijk om de factuurafbeelding in de werklijst te tonen, i.p.v. alleen bij de factuur details. Dit biedt in sommige gevallen een betere/snellere weergave van de facturen.

Het aan/uitzetten van deze functionaliteit is per gebruiker verschillend en door de gebruiker zelf in te stellen. Hij/zij kan dit aan/uit zetten bij 'Mijn instellingen'

1. Navigeer naar 'Mijn instellingen', deze kun je vinden door op je eigen gebruikersnaam te drukken.

2. Selecteer de optie 'Factuurafbeelding tonen in de werklijst'
  3. Druk op 'Mijn Instellingen Opslaan'

Ziet u deze optie niet bij uw instellingen? Dan is deze nog niet actief voor de groep(en) waar u lid van bent. Dit zal door een beheerder moeten aangevinkt worden bij de groep toestemmingen. Dit betreft de optie 'Snelle factuurverwerking'.

Let op! Zodra deze wordt aangevinkt, dan zal dit voor alle gebruikers die onderdeel
zijn van die groep van toepassing zijn. Ze kunnen dit wel voor zichzelf uitzetten.