Credit Card Periodes

Bij het importeren van een bestand met transacties wordt binnen Expense een creditcardperiode aangemaakt met de betreffende transacties. Dit gebeurt op basis van [jaar][oplopend getal] (bijvoorbeeld: 20241).

Het overzicht van alle transacties en periodes vindt u onder 'Credit Card Transactions'.

Periodes en Transacties

Per periode zijn de geïmporteerde transacties te vinden. Afhankelijk van de status van de periode kan dit een enkele of een combinatie van imports zijn.

Unreleased Status

Zolang een periode de status 'Unreleased' heeft, worden alle toegevoegde transacties aan deze periode toegevoegd. De periode wordt met elke import groter. Gebruikers kunnen creditcarddeclaraties aan deze transacties matchen, maar de periode kan nog niet worden ingediend.Zolang een periode de status 'Unreleased' heeft, worden alle toegevoegde transacties aan deze periode toegevoegd. De periode wordt met elke import groter. Gebruikers kunnen creditcarddeclaraties aan deze transacties matchen, maar de periode kan nog niet worden ingediend.

Released Status

Een financieel medewerker kan de periode op 'Released' zetten, waardoor gebruikers de periode kunnen indienen. Dit doet de financieel medewerker door de periode te openen in het Financieel Medewerker-gedeelte en op de knop 'Release' te drukken.

Zodra een periode de status 'Released' heeft, is het niet mogelijk om hier transacties aan toe te voegen. De automatische matching start en gebruikers kunnen hun volledig gematchte periodes vanaf dat moment indienen.