Move back knop in ImageCapture

Binnen ImageCapture kunt u een factuur opnieuw laten aflezen of een stap terugzetten in het proces. Beide acties voert u uit met de knop 'Move Back'.

De meest gebruikte stap om de factuur naartoe te verplaatsen is 'Afbeelding rechtzetten'. Vanaf hier wordt de factuur opnieuw in het herkenningsproces gezet.  Selecteer simpelweg de optie 'Afbeelding rechtzetten', geef een reden mee en druk op 'OK'.

De meest gebruikte stap om de factuur naartoe te verplaatsen is 'Afbeelding rechtzetten'. Vanaf hier wordt de factuur opnieuw in het herkenningsproces gezet.

Selecteer simpelweg de optie 'Afbeelding rechtzetten', geef een reden mee en druk op 'OK'.

Dit is handig bij een foutmelding of bij het testen van een template op een set facturen van een specifieke crediteur, of wanneer en nieuwe crediteur onlangs is toegevoegd aan het ERP.