Release Notes Easy Invoice

Easy Invoice versie 3.7

Wat is er nieuw?

  • Gebruikersschermen aangepast aan nieuwe huisstijl 4CEE
  • Meer ruimte voor weergave van lijsten en facturen in gebruikersschermen
  • Scrollbar toegevoegd aan factuurafbeeldingen in overzicht
  • Verbeterde uitvoering van geplande taken
  • Integratie Easy1 Contract en Easy Invoice


Details van de Updates

Nieuwe Huisstijl 4CEE

Easy Systems maakt nu deel uit van 4CEE, een groep bedrijven die zich richten op administratieve lastenverlichting. Om de eenheid binnen de groep te versterken, is er gekozen voor een gezamenlijke huisstijl. Hierdoor heeft Easy Invoice een moderner uiterlijk gekregen, met iconen die voldoen aan de huidige standaarden voor betere herkenbaarheid bij nieuwe gebruikers.


Meer Ruimte voor Lijsten en Facturen

De schermindeling van Easy Invoice is geoptimaliseerd om meer ruimte te bieden voor gegevensweergave. Voorheen namen menu's en navigatie-opties veel ruimte in beslag. De nieuwe indeling vermindert deze ruimte, waardoor gebruikers meer gegevens tegelijk kunnen zien.


Scrollbar bij Factuurafbeeldingen

Facturen kunnen uit meerdere pagina's bestaan. Voorheen was het niet mogelijk om alle pagina's te bekijken als de factuurafbeelding in de werklijsten werd getoond. In versie 3.7 is er nu een scrollbar toegevoegd, zodat gebruikers alle pagina's van een factuur kunnen bekijken in het overzicht. Dit was al mogelijk in de detailweergave.


Verbeterde Uitvoering van Geplande Taken

Easy Invoice biedt de mogelijkheid om integratietaken te plannen die vanaf de server worden uitgevoerd, zoals het ophalen van de nieuwste stamgegevens uit het financiële systeem. Voor consultants en applicatiebeheerders zijn er nu extra mogelijkheden toegevoegd voor foutafhandeling bij deze geplande taken.


Integratie met Easy1 Contract

Easy Invoice werkt nu samen met de Easy1 Contract module, onze oplossing voor contractbeheer. Contractdossiers die in Easy1 Contract worden beheerd, kunnen worden ondersteund met een betaalplan. Deze betaalplannen kunnen automatisch worden geïmporteerd in Easy Invoice en gebruikt voor matching, wat het afhandelen van contractfacturen met een terugkerend karakter aanzienlijk vereenvoudigt.