Factuuroverzicht in Easy Invoice

In Easy Invoice is het mogelijk om uw facturenoverzicht in te stellen op een manier die het beste voor u werkt. Houdt er rekening mee dat alles wat u hier instelt alleen van toepassing is op de gebruiker waarmee u bent ingelogd.

Op de navigatiebalk in de applicatie is 'inkoopfacturen' geselecteerd. Hierbinnen is 'Groeperen', 'Kolommen', 'Filters', 'Opties' en 'Zoek' geselecteerd.

Groeperen

Met deze optie kunt u uw facturen groeperen op basis van een geselecteerde waarde.

Een veelgebruikte keuze voor groeperen is bijvoorbeeld op administratie. Hierdoor krijgt u meerdere groepen facturen, elk geordend op administratie.

Deze groepering is van toepassing op alle factuur statussen. Als u wilt terugkeren naar een niet-gegroepeerd overzicht, selecteert u de optie "Geen groepen" onderaan de lijst.

Kolommen

Hier kunt u bepalen welke kolommen u in het factuuroverzicht wilt weergeven of juist wilt verbergen.

Als u een kolom niet wilt weergeven, vinkt u deze simpelweg uit in deze optie. Vergeet niet op "Opslaan" te klikken onderaan de lijst om uw instellingen te bewaren.

Meer over kolommen kunt u hier lezen.

Filters

Filters stellen u in staat om facturen te filteren op basis van bepaalde criteria.

Bijvoorbeeld, u kunt facturen bekijken die in het vorige jaar zijn geboekt door dat jaar te selecteren.

Als u het filter wilt toepassen, klikt u op "Filteren" onderaan de lijst. Als u de filters wilt verwijderen, klikt u op "Reset" onderaan het lijstje. De beschikbare filteropties omvatten administratie, periode, factuurtype en facturen zonder labels.

Opties

In dit gedeelte kunt u de volgende acties uitvoeren:

1. Aangeven hoeveel regels u per pagina wilt bekijken.
  2. Selecteren of u een factuur kunt openen door op de regel te klikken in plaats van alleen op het ID#.
  3. Uw werklijst exporteren naar Excel.
  4. Een nieuw label toevoegen aan facturen.

Zoeken

Als u dit scherm opent, krijgt u een overzicht van meerdere velden voor u. U kunt deze velden gebruiken om specifieke waarden op te zoeken. Als u hier iets invult bij bijvoorbeeld "Crediteur" dan zal deze functie ook alleen maar kijken bij de crediteuren die overeenkomen met de ingevulde waarde.

Meer over zoeken in Easy Invoice: Slim zoeken in Easy Invoice - Help Center