Groepen en hun toestemmingen

Hieronder staan vaak gebruikte opties met een korte omschrijving. Als u een optie in de onderstaande afbeelding heeft en nog niet weet wat deze kan, kijk dan gerust in de bijlage (Hoofdstuk 6 - Groups) onderaan de pagina; hier staat alles nogmaals en uitgebreider omschreven.

Factuur Verwerking

Boekingsregels bewerken

Verleent een gebruiker het recht om de boekingsregels van een factuur te bewerken in de statussen waarin dit mogelijk is.

Volledige factuurlijst van crediteuren

Toont de complete lijst met facturen van leveranciers die verbonden zijn met deze groep.

Toegang tot gearchiveerde facturen

Deze optie is alleen nodig en van toepassing wanneer u gebruik maakt van een dynamisch archief. Het moet actief zijn zodra een dynamisch archief is opgezet. Hiermee krijgt de groep toegang tot het archief.

Factuur ter controle versturen

Verleent een gebruiker het recht om een factuur ter controle naar een andere gebruiker te sturen.

Factuur Automatisering

Facturen toevoegen

De gebruikers van de groep mogen handmatig facturen toevoegen in Easy Invoice.

Volledige factuuradministratie

Geeft de gebruiker volledige beheerstoegang tot de geselecteerde administratie.

Business Rules muteren

Stelt de gebruiker in staat om bedrijfsregels te bewerken.

Factuur corrigeren

Maakt het mogelijk om de status, exportstatus of boekstuknummer van een factuur te corrigeren. Zie: Factuur Correctie voor meer informatie.

Snelle Factuurverwerking

Biedt de mogelijkheid voor de groep om de afbeelding van de factuur rechts van het factuuroverzicht weer te geven. (Als dit is ingesteld en u wilt naar de kop/boekingsregels van de factuur, klik dan op het 'ID' van de betreffende factuur.)

Factuur Beheer

Volledige factuurlijst bekijken

Bepaalt of een gebruiker alle facturen mag zien in de administraties waartoe hij/zij toegang heeft.

Beheer van Procuratietabel

Geeft een gebruiker het recht om de procuratietabel te wijzigen (procuratietabel = Easyflow)

Beheer

Limieten toekennen

Hiermee kunt u per gebruiker een limiet instellen op het factuurbedrag per administratie.

Gebruikersrechten beheren

Hiermee krijgt een gebruiker het recht om de gebruikers te beheren.

Dit houdt in: gebruikersgegevens wijzigen, groep rechten wijzigen

Gebruikersgroepen

Het beheren van de groepen

Gebruikersbeheer

Hiermee krijgt een gebruiker het recht om de gebruikers te beheren.

Dit houdt in: gebruikers toevoegen, gebruikers verwijderen.